Tietoa

Fenix Huolto on vuonna 2014 perustettu puhelimien ja tietokoneiden huolto- ja korjausliike. Yrityksen nimessä piilee tietty symboliikka. Tarinan mukaan Feeniks-lintu paloi ja nousi tuhkasta uudelleensyntyneenä. Feeniks-lintua pidetään uudelleensyntymisen symbolina, ja sitä mekin teemme, luomme uutta eloa puhelimiin ja tietokoneisiin.


Puhelimien huolto/korjaus

Onko puhelimestasi näyttö rikki? Lakkasiko jokin nappi tai kaiutin toimimasta? Korjaamme nämä, sekä monet muut viat puhelimestasi. Voit myös postittaa puhelimesi huoltoon. Vaihtamillamme osilla on 8 kuukauden toimivuustakuu.


Tietokoneiden huolto/korjaus

Tuntuuko siltä, että koneesi on alkanut toimimaan hitaammin kuin uutena? Tuo koneesi meille, ja puhdistamme sen haittaohjelmista ja optimoimme sen toimimaan taas nopeasti. Kaikki koneet keräävät myös paljon pölyä, mikä pitkällä juoksulla tekee koneelle pahaa. Putsaamme läppärit ja pöytäkoneet pölystä ja vähennämme näin koneen ylikuumenemisriskiä. Asennamme myös halutessa/tarvittaessa koko käyttöjärjestelmän uudelleen, tai päivitämme koneen uuteen käyttöjärjestelmään. Kokoamme myös pelikoneita, ja miksei toimistokoneita, asiakkaan toivomista osista valmiina käyttöön.


Kustomointi

Tarjoamme monia eri värivaihtoehtoja iPhone-puhelimiin, ja esim. näytönvaihdon yhteydessä voikin helposti samalla vaihtaa koko puhelimen väriä. iPhoneihin on mahdollista saada erivärisiä runkoja, takakuoria ja näyttöjä, nappeja yms.. Kysyy lisää!


Kosteusvauriot

Kosteusvaurioiset puhelimet puretaan ja ultraäänipestään. Mitä nopeammin kastumisen jälkeen saat puhelimen meille, sitä parempi mahdollisuus on saada puhelin vielä toimimaan. Kosteusvaurion jälkeen ei missään nimessä kannata yrittää käynnistää puhelinta, ja jos mahdollista, akku tulisi irroittaa puhelimesta.


Lähetä puhelimesi postitse

Voit myös postittaa puhelimesi meille korjattavaksi. Vastaanotettuamme puhelimen se lähetetään yleensä takaisin jo samana päivänä.